Sloten vervangen

Bent u op zoek naar een partij om de sloten in uw woningen te laten vervangen? Bij ons bent u daarvoor helemaal goed. Wij zijn gespecialiseerd in sloten en het vervangen daarvan. Een slotenmaker die bij ons in dienst is kan u precies vertellen welke sloten u nodig heeft.

Cilinder slot vervangen

Voor het vervangen van een cilinderslot kunt u ook bij ons terecht. Als u een woning heeft gekocht en u weet niet wie er allemaal toegang heeft tot de voordeur, dan is het verstandig om het cilinderslot te laten vervangen. Niet alleen om deze reden, want stel dat u uw sleutelbos bent kwijtgeraakt. U kunt natuurlijk ook beroofd zijn en misschien heeft u het gevoel dat u niet meer veilig bent. Een slotenmaker kan langskomen om het cilinder slot te vervangen, zodat u zich weer aanzienlijk veiliger zult voelen. Het is vaak niet nodig om het complete slot te vervangen, want als een deur is voorzien van een slot met een zogeheten lossen profielcilinder, dan is het afdoende om de cilinder te laten vervangen door een slotenmaker.

Slotenmaker

Bij ons kunt u terecht voor een slotenmaker die u kan helpen met het vervangen van sloten, maar ook met het beveiligen van uw woningen. Niet alleen sloten vervangen is belangrijk. Ook kijken naar ‘zwakke plekken’ is absoluut aan te raden. Kijk samen met onze slotenmaker naar mogelijke plekken die ‘gemakkelijk’ kunnen zijn voor inbrekers. Door deze extra te beveiligen kunt u de kans op een inbraak aanzienlijk verkleinen. Dit is iets wat veel mensen in Nederland de afgelopen jaren ook hebben gedaan en met succes, want het aantal inbraken is afgenomen.

Noa Veilig Wonen

Wenst u advies over het beveiligen van uw woning? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u niet alleen helpen met het vervangen van sloten, maar daarnaast kunt u ook een beroep op ons doen als u bijvoorbeeld advies wenst over camerabeveiliging en inbraakpreventie. Een van onze adviseurs kan een adviesrapport opstellen, zodat u weet welke verbeterpunten er zijn op het gebied van inbraakpreventie.