Hang- en sluitwerk

Bent u op zoek naar een professional voor bijvoorbeeld het vervangen van uw hang- en sluitwerk? Bij Noa Veilig Wonen bent u aan het juiste adres voor onder meer inbraakpreventie. Het is zeker raadzaam om hier eens goed naar te kijken. Zo kunt u kijken naar het beter beveiligen van uw deur met een deurbeslag en ook een beter slot is vaak geen overbodige luxe.

Inbraakpreventie

Een inbraak is natuurlijk nooit uit te sluiten. In Nederland worden nog altijd veel inbraken gepleegd. Desondanks neemt het aantal inbraken de laatste jaar wel af en dat komt onder meer omdat mensen een beter hang- en sluitwerk hebben. Zo is het slim om bijvoorbeeld een goed beveiligde deur te hebben, met deurbeslag. Waar kunt u meer aan denken als het om inbraakpreventie gaat? Een speciaal slot voor bijvoorbeeld de schuifpui. Een schuifpui staat namelijk bekend als inbraakgevoelig. Kies bij het aanschaffen altijd voor hang- en sluitwerk dat is goedgekeurd. Noa Veilig Wonen helpt u graag met het vinden van het juiste hang- en sluitwerk, zodat een deur te allen tijde goed beveiligd is. Vergeet ook iedere willekeurige deur op de tweede verdieping niet. Vooral als deze eenvoudig zijn te bereiken door een inbreker.

Camerabeveiliging

Naast een goed beveiligd slot met bijvoorbeeld deurbeslag, is ook camerabeveiliging aan te raden. Dit schrikt inbrekers af. U hoeft niet direct de duurste camerabeveiliging aan te schaffen, want een relatief goedkope camera volstaat. Het is wel handig als het beeld wel scherp is, mocht u onverhoopt toch te maken krijgen met inbreker. Hoe scherper de beelden, hoe makkelijker het voor de politie wordt op inbrekers op te sporen.

Sloten

Noa Veilig Wonen adviseert u graag als het gaat om het verbeteren van uw sloten. Een goed hang- en sluitwerk bij een deur en een dito slot kan voorkomen dat er bij u wordt ingebroken. Dat zijn niet de enige maatregelen die kunnen worden genomen. U kunt naast een goed hang- en sluitwerk ook kijken naar automatische verlichting bij uw woning. Inbrekers werken immers het liefst als het donker is. Door de juiste inbraakpreventie kunt u de kans op een inbraak aanzienlijk reduceren.